Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att återigen ha någon nära som man inte haft nära på väldigt länge..


Älska återigen

Att återigen skåda
din silkeslena hud
utan en tråd på kroppen
Var en fröjd för ögat
som länge saknat fokus

Att återigen famna
dina sockersöta former
i mina öppna armar
Var en obeskrivlig lycka för sinne
som länge saknat närhet

Att återigen känna
dina sammetsmjuka händer
mot min bara kropp
Var en glädje för själen
som länge saknat passion




Fri vers av Tiger85
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-05-24 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85