Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intelligens visdom kunskap verkar inte vara så vanligt

Väldigt vilket "hat" som pågår hos politiker
de älskar att smutskasta olikheter
de tre orden " allas lika värde"
kör de ofta med men stämmer inte alls
de ljuger så de tror sig själv
ty lögnen verkar vara deras ledstjärna
sanningen ska mörkläggas
sopas in i mörkaste vrå
intelligens visdom kunskap
verkar inte vara så vanligt
i politikerhuset Rosenbad
samarbeta över gränserna
visa respekt lyssna in andras
åsikter tankar är inte så omtyckt
friheten får inte rum i dessa
instängda trånga salar och rum
det ekar diktatur!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-14 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hys inga illusioner om NÅGOT politiskt parti.
Vägra rösta!
2017-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Kristna har t ex inget värde,
På sextiotalet ville man barnförbjuda maranatamöten.
I dag vill man förbjuda kristna skolor.
Helt i strid med de mänskliga rättigheter man tjatar om att andra länder bryter mot.
Man kastar första stenen trots att man inte är utan synd.
2017-06-14

    jaybird
När det gäller lönesättning i riksdagen gäller inte "allas lika värde" längre.
Hjärtat till vänster, plånboken till höger. Lönsammast så.

Få saker i Sverige är så karriärdrivande som att säga rätt saker.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP