Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gormar svär skriker ut ännu mera hat

Media fortsätter sprida galla
doften stinker nåt så fruktansvärt
många journalister är en fara för samhället
alltför många vinklar sanningen
lögnen är deras ledar stjärna
kritiserar hatar de som inte
följer agendans planerade väg..
fler och fler vaknar upp ur
mångårig propaganda
och ifrågasätter det skrivna
det sagda ur styrandes mun
att säga emot etablissemanget
att kritisera dem högt
att visa dem noll förtroende
är att gå ut på svag is..
de gormar svär skriker ut
ännu mera hat och säger:
att du bara vågar...
mitt svar: självklart
jag får det och fortsätter
så att göra, röra om och störa
yttrandefriheten är min vän
glöm aldrig det PK





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-15 09:50



Bookmark and Share


    jaybird
Att mer än varannan svensk inte litar på journalisterna i de viktigaste frågorna berör journalisterna knappt.

Människor genomskådar detta pressetiska haveri.
Bra diktat, mare.
2017-06-15

  Larz Gustafsson VIP
De tar terrorgrupper som AFA i försvar och gullar med dem.
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP