Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The swedish taxpayer pays!

Liberalstyrda feminister politiker
verkar gilla utvecklingen i Svea rike
den så kallade ledaren på tronen
fortsätter driva på så mycket som går
så antalet av befolkningen ökar
att sen inte ta ansvar och kolla
vilka som slinker in genom de
öppnade gränserna är ren och skär idioti
Welcome to Sweden everyone
free room and board and we promise
we will take of you, and give you money
the swedish taxpayer pays!
de struntar fullständigt i att
äldre och sjuka får det värre
svält fattigdom är tecken på
den försämrade utvecklingen
många hamnar på gatan och
många ser ingen ljus framtid
hela samhället är ju angripet
stackars barn och ungdomar!
hallå där uppe i Rosenbad
sover ni gott om natten!?!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-16 09:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Liberalismen är ett gissel oavsett i vilken skepnad den dyker upp: politisk liberalism, drogliberalism eller hur den än skrudar och draperar sig.
En extremt motbjudande ideologi som helt och hållet bygger på låt gå-mentalitet.
Men så blir det också som det blir.

2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP