Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ett kretslopp i händerna

planterar i prosapoetiska mönster.
små gröna ord,
ensliga versrader spirar i anteckningsträdgården
under evaporerande bläck.
det finns ett kretslopp i händerna:
uppluckring.
gödning.
sådd
väta
(insikt)
tid
(sorg)
skörd.
en skör skörd av ord med insektsvingar.
de lämnar händerna och pollinerar
(infekterar)andra blommor.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 15:25



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Helt perfekt förutom att parenteserna kanske känns lite som en tolkning som jag helst skulle göra själv.
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström