Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv mod på Ditt hjärtas tavla

Stå upp för det Du tror på
Du har rätt till egen åsikt
yttrandefriheten säger så!
skriv mod på Ditt hjärtas tavla
stå rak då motståndsvinden
försöker slå ner Dig mot mark
låt Din röst bli hörd över jord
ingen har rätt att tysta Dig
ingen ska sätta munkavle
på din mun och tala om
vad Du får eller inte får säga
Du får säga vad Du vill
och retar Du upp och rör om
bara fortsätt utan att sluta
Din röst dina ord är viktiga
Du har friheten på din sida





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-21 11:25



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Kloka ord som tyvärr inte alltid är lika lätta att leva upp till
2017-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Stellan Arvidsson var en av de tongivande där.
Jag läser just nu boken om honom, "Dröm och verklighet".
2017-06-21

    jaybird
Yttrandefrihet är en ständig kamp. Framför allt i ett land med en regering som haft djupgående samarbete med dåvarande DDR. Det arvet är nu tydligt hos regimmedias fotfolk.
2017-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte likgiltigt på vem/vad man tror och eller inte på vad man kämpar för/mot.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP