Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jesaja 40:8


Gräset torkar bort...


Gräset torkar bort och

blomstret förvissnar

men vår Guds Ord

förblir evinnerligen


Som väl är

så finns det

viktigaste

kvar




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-22 13:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Det är en fröjd oftast att vara kristen och äga en Bibel, å få vägledning till fina bibelställen.
2017-07-03

  Eva Helene VIP
Fint och tänkvärt!
2017-06-24

  Salvation Pepper
Alltid.
2017-06-23

    ej medlem längre
Ja nu är det risk att det torkar bort, utan regn blir det katastrof.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP