Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag vid havet

Sommarvinden blåste ljum
och solens strålar värmde
du njöt till fullo även jag
barfota vandrade vi och
absorberade havets härlighet
vi var som bergsgetter
besegrade höga klippor
där vi stod och blickade ut
emot horisontens rand
jag var lycklig och visste
att ditt hjärta kvittrade
längtar efter att åter få vandra
tillsammans med dig son
vid havet och dess strand
känna doft av salt och tång
lyssna till dess ljuva sång





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-23 14:46



Bookmark and Share


    jaybird
Dikten har direktkontakt med granit och vatten. Barfotakänsla. Och värmen underifrån. Stigandes.
2017-06-23

  Bibbi VIP
Rofyllt.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP