Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det slutade med en födelse

Jag föddes vid de lila vattenfallen
jag var svag och död för världen
vid liv för att resa
en natt drömde jag om min framtid
fick se odjurets skönhet
var tog alla känslor vägen?
varför är den största synden att älska
någon som jag älskade dig?
utan hopp är korset bara järn
hopp är bara en illusion
och havets själ bara ett namn
det slutade med en födelse




Fri vers av Nephania
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-05-25 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania