Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Okomna dagar

en hals att hålla om

hålla sig till

hålla av

om...




Fri vers av redeye
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-05-25 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye