Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krig utan barn - barn utan krig


Stenkast


I ett stenkast från murar

som en bumerang att aldrig kasta
som en önskan att aldrig vedergälla
som när ett barn inte gråter
som att andra barn inte heller gråter
som när fjärilar tillåts landa på deras axlar
som i en stund när världar - står stilla




Fri vers av redeye
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-08-11 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye