Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar bara



Det tappar smältvatten

på tulpaner

och ljusstrimmor i gult

blir snart grönt

ljus

det tappar smältvatten

från förstukvisten

där jag bara

sitter

kan inte förneka vårlåten tsi tsi tsi tuuu ..


snökullar och drivor vägrar vittna

imorgon smälter en förgänglighet

viskar bara

jag vill ha dig för den du är!

sa han aldrig det?













Fri vers av redeye
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-04-06 11:00



Bookmark and Share


  astranova
trevligt att se en text av dig igen! ser fram emot fler.
2007-04-06

  Myself
gillar denna skarpt,om våren händer det mycket.
2007-04-06

  Rasmus Canbäck
får en att börja tänka... vackert skriven också! bra gjort!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye