Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känn efter...


Älskar



Lyssna noga
till ordets uppdelade delar
i alfabetisk resonans
som att

Älskar

bara är sina egna, enkla bokstäver
fram till dess vi

Känner

dess innebörd
oavsett
hur många som
försöker uttala det






Fri vers av redeye
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-11 00:28



Bookmark and Share


  astranova
jag älskar hur du har satt 'älskar' och 'känner' på egna rader, det ger dikten betydligt mer tyngd.
2006-07-13

    Janniqa
Ohh kloka djupa ord de där Eva.
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye