Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett modelejon eller....


Nedfläckad



Du är helmönstrad

alltid moderiktig

som nedfläckad

ryter och bryr dig inte om

onåbar



hur lätt kan man inte bli

tillintetgjord

uppslängd - nedlagd

till en pöl

i scharlakansröd död




Fri vers av redeye
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-01-10 04:00



Bookmark and Share


  Thurizas
ja visst..snyggt!
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye