Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En himmel eller ingen...


Yokata



Jag är i nydoft
nyss utstigen
ur kaskaderna

älsklig

från topp till tå
är bara mig själv
innanför min yokata
och utsidan visar en midnattsblå

kvällshimmel

med vita obegripliga tecken
som för analfabeter




Fri vers av redeye
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-11 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye