Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att minnas...


Tack



Oh, så bra, så gott
Tack o Gud ske lovet

Våra skrattande stunder
roffade åt sig de bästa platserna


redeye




Fri vers av redeye
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-07-05 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye