Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ta en lapp och flyg iväg...!


Kakofoni


Och tranorna samlas flyende
i skrikande vemod
bara fara
bara finna sina anförvanter

och tystnaden är bortflugen
i iverns skränande kakofoni
mantra - åt alla håll

'Alla ska med'
Man borde få välja
i valtider




Fri vers av redeye
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-16 16:44



Bookmark and Share


    Martall
:-)
Kul text....och tankeväckande
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye