Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är för ...dig


Alizarin Crimson



Det är då

när det går att inse

djupet av din frånvaro

när jag inte gömmer mig

bland strutsar och gäss

när gräset och stränderna

ligger sårbart öde

när jag bara är min orörda

akvarelltub av Alizarin Crimson

röd




Fri vers av redeye
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-22 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye