Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv ner

sätt ner spaden

vänd om alla hoptrasslade ord

lägg i träda



så småningom




Fri vers av redeye
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-05-25 11:06



Bookmark and Share


  Vind
En sån där dikt man kan sitta länge och filosofera runt. Skapar kommunikation. "Snyggt"komponerat.
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye