Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ur gänget.


En underbar junidag i sommar Sverige

Solen lyste fram genom molnen
som snabbt seglade på och försvann
himlen blev klarblå som havets färg
vinden sjöng mjukt och smekte hud
glädjen nynnade med och log stort
det var feststämning i luften och
jordgubbstårtan väntade på att bli uppäten
kaffekoppar skulle fyllas till bredden
blommorna strålade och spred sin ljuva doft
mamma visade upp sin egensydda
och enastående vackra nationaldräkt
en underbar junidag i sommar Sverige





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-25 14:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2017-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Är det månne poetissan själv som figurerar på bilden?
2017-06-25

    jaybird
Texten och fotot ger goda vibrationer. Ljuvligt.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP