Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han finns vid min sida 24/7

Jag upphöjer min kung Jesus
jag ärar och lovprisar honom
han är min enorma styrka och
min enorma kraft på livets väg
min inspiration min sanna glädje
då jag är trött sliten och kraftlös
bär han mig i sin varma famn
där kan jag vila ut och bara vara
den kärlek jag får är obeskrivlig
den strömmar in i mitt hjärta
genom hela min skapade kropp
Jesus är mitt äkta levande hopp
han ger mig mod och viskar att
jag inte ska frukta människor
bara lita på hans ord och tro
på alla löften som han lovat
han finns vid min sida 24/7





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-25 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen, syster. Jag kan bara instämma i detta härliga och friska vittnesbörd!
"Lev i förnyelse, möt Jesus varje dag", som vi sjunger i en fin sång.
2017-06-26

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP