Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invånare är slavar under diktaturpiskan

IS krigare återvänder till Svea rike
flera finns redan gömda under täckmantel
tala om total dårskap hos politiker
som har ansvar för landet och dess säkerhet
de har fullständigt tappat kontrollen!
över hela landet hörs ilskna röster
människor har fått nog för länge sen!
skattebetalarnas smörgåsbord
delas ut till höger och vänster!
politiker ord: " bara kom hit hela världen
vi erbjuder er massor av godsaker"
politikerna trampar ner folk som
kämpat och byggt upp landet
de är inte så värdefulla utan
behandlas alltför ofta som skräp
alltför många idag behandlas så!
invånare är slavar under diktaturpiskan
åter så visar styrande att "allas lika värde"
är en STOR LÖGN och man undrar
hur det står till i deras skallar
"tomma tunnor skramlar mest"
de flesta av dem verkar då inte
begripa hur man ska leda ett land
de har tagit bort säkerheten
tryggheten välfärden och
ersatt detta med våld bränder
våldtäkter sextrakasserier
och mycket annat skit som sakta
men säkert förgör Sverige!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 11:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu ska det daltas med dessa degenererade och asociala element precis som man daltar med andra brottslingar.
Det är FEMINISMEN som gått och går i bräschen för detta gullande med mördare och annat slödder.
I Sverige behövs hårdare tag.
Kalla det gärna "Stenåldersargument". Det struntar jag fullständigt i.
Land ska med LAG byggas! Inte med båg.
2017-06-26

  Bibbi VIP
Till twitter.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP