Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen annan kommer vara där för dig/mig



ibland
kanske nu
finns ju inget mer att säga

tänker du dig
tänker du på mig
när vi läser om titaner som faller

jag tänker på oss
hur fel det blir
och hur mycket man förstör
när man är oförsiktig

hoppet respirerar utan kraft
och huden är tunnare än nånsin
avsluten blir ju så halvhjärtade
kanske för att jag glömmer
att ingenting jag ändrar
förändrar något

jag tar på mig delar av kollapsen
om helheten faller

men somna om
låt mig köra
låt mig lista ut
hur vi återställer vårt vi





Fri vers av Patrik Englund VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-28 12:45



Bookmark and Share


  vad gör jag nu
Så bra skrivet. Får en bitterljuv känsla (texten är så fint skriven men innehållet gör ont) och en tår i ögat.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP