Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen är erbjuden



ljudet av
en människa
som behöver en paus
jag försöker bara parera
vardagen
för dig

men hur älska så länge
när jag klarar så lite

en trevande kapten
som tror att himlen är erbjuden
det enda jag alldeles säkert
kan lova
är att välja det du väljer

vad kan du göra
när floden som drar dig framåt
också slukar dig

hoppas
innan dagen är slut
hoppas
bara
hoppas
inget mer

vi verkar till slut
alltid lista ut
vad i mellanrummen
som har puls

för jag kan inte klara mig utan
din blick
är fortfarande
en sucker för din kropp
och allt som är ditt

sexton år
det verkar
som att vi inte kan
ersätta varandra




Fri vers av Patrik Englund VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-10 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP