Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker fortsätter skönmåla

Politiker fortsätter skönmåla
fortsätter prata om allt fantastiskt
som händer i Svea rikes land
deras "mörkläggningsfasad" håller
på att rämna falla i bitar och krossas
de pratar på men folk SER
folk HÖR vad som händer!
sanningen visar dem i ljus
verklighetens vardag och alla
problem som uppstått och som
bara eskalerar i rasande fart!
de som har ansvar visar klart
att de bryr sig inte om att ge
folk säkerhet och trygghet längre
de raserar istället för att bygga upp
hur kan de få stå och leda ett land!?!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-27 17:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tyvärr är det så:-(
2017-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Politikerna lever i en lögn.
Politiken bygger på lögnen att människan är kapabel att skapa en bättre värld.
Människans tal är 666.
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP