Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefriheten hjälper mig på vägen

Aldrig att jag slutar skriva
om saker som kan irritera
som raseringen av mitt fosterland
och många andra ting!
de politiskt korrekta får blunda
och hålla för öronen om de
inte gillar mina budskap
för fram ska de, oavsett!
aldrig att någon ska skrämma
mig till tystnad och säga:
att jag inte får skriva som jag gör
eller uttrycka mig "obekvämt"
jag har rätt att göra så
även om jag rör om och stör
yttrandefriheten hjälper mig på vägen
driver på och säger att jag får
att jag inte ska bry mig
om någon försöker hindra
istället ska mina ord lysa ännu mer
så att så många som möjligt ser
jag fortsätter att skriva på
mina ord ska bara stå!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-27 18:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2017-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Även om yttrandefriheten avskaffas så fortsätter vi i alla fall.
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP