Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla kamp dikt

Jag strider för sanningen
mitt inre driver på
aldrig att jag slutar
bara framåt framåt gå
jag vågar höja rösten
jag vågar säga till
"lögnens fula tryne
gör alltid som den vill"
vi två har inget gemensamt
kommer alltid att vara så
viker inte undan
då den försöker slå
står rak som en fura
i motvindens strid
så länge jag orkar
tills döden tar vid





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-28 11:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lögnen besegrades för 2000 år sedan, på Golgata kors-
Vi är tydligen bara tre som vågar kommentera det du skriver.
Nåja, fyra nu då...

Det finns bara en sanning, kungen.
2017-06-28

  Bibbi VIP
Du är beundransvärd.
2017-06-28

    jaybird
Överlevnadsinstinkten kommer att få fler att sluta upp i ditt led.
2017-06-28

    ej medlem längre
Den hårda vinden knäcker höga träd. Det mjuka strået böjer sig, står kvar. Båda med varsin sanning.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP