Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig jag trängtar dig

Sköna mjuka oemotståndliga natt
jag älskar din vackra tystnad
jag trivs hos dig njuter varenda sekund
du inspirerar så ofta min penna
den vaknar till liv och börjar skriva
jag behöver dig jag trängtar dig
då ljuset lämnat dagen och
försvunnit bortom horisonten
vet jag att du väntar på mig
jag behöver din närhet





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 02:55



Bookmark and Share


    jaybird
dagen ger ljus
och natten skärpedjup

vacker dikt
2017-06-30

  Bibbi VIP
Ett skönt tillstånd.
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP