Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelvingar skulle jag vilja ha

Fågelvingar skulle jag vilja ha
släppa taget om allt det jordiska
och bara flyga iväg på frihetens himmel
segla med vinden över vida vatten
och njuta utsiktens vyer!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 23:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En dag ljuder den sista basunen...
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP