Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undervattenslandskap

Söndag.
Mina färger sprids och skiktas. Jag är dåligt framkallad idag.
Suddig sprids jag i en regnbåge. Lager efter lager sorteras fram och separeras som olja i vatten.
Upplösning av konturer.
Otydlig skärpa i linsen.
Ett undervattenslandskap i mina för eviga vågrörelser.

Luften är det febriga andetaget.
Vi nuddar varandra som bi-stick och surrar runt de mentala motorvägarna där asfalten smälter.
En fågels torra kvitter prasslar i träden.
Jag sluter mina ögon och samlar mina färger. Samlar dem som en bukett vilda grässtrån.




Fri vers (Fri form) av Mellanakt
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-02 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mellanakt
Mellanakt