Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zebror

din doft darrar där i mellanrummet

balanserar på det persiennrandiga ljuset
målar våra kroppar till zebror
och låter våra hovar riva upp den röda savannen

utan gränser upphör vi att lösas upp
utan färger gör horisonten aldrig upp med himlen




Fri vers (Fri form) av Mellanakt
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-27 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mellanakt
Mellanakt