Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bo för getingar

Tankarna jagar varandra, liknar en hund som jagar sin svans.
Dansen går runt, runt tillräckligt länge för att bli tecken på galenskap.

Luftbollen pressar till en diamant.
emellan revben och lungor
Hundens ögon möter sig själva.
Vecklar ut en tornado.
Som när en fjäril rör sina vingar.
En pelare av tom rymd löper från jordens inre, genom mig och slår ut i universum.

Jag har fastnat i en karusell, utan centrifugalkraft eller gravitation.
Mina ord är sockarvadd som klibbar på läpparna. Bara ett bo för getingar.




Fri vers (Fri form) av Mellanakt
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-26 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mellanakt
Mellanakt