Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen 36 : Din Närhet [Distans # 2]



Om man skulle lägga ihop

varenda stund jag gått och längtat

efter dina sköna ögon ;

att få vara inuti dig

och slippa sakna min älskling längre ;

så torde det räcka till en himlavälvande världsomsegling

eller halvvägs upp ur sängen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 07:15



Bookmark and Share


  Nanna X
Ja om nu den älskade verkligen låge där i sängen så varför stiga upp och segla runt världen?
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP