Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans # 7 : med Choklad i

 


Om man skulle rada upp varenda glad, skön chokladbit

som någonsin bott i mitt skafferi, denna smaks melankoli

hos mina tandtroll och inälvor - så torde det bli

en hel liten stads bibliotek (med samma ämne i)

eller ett finsnickrat fort fullt av sjabbiga cowboys, kanske

en ändlös sandstrand, med stanniolklädda nakenchockar

och mest av allt den sötaste, nötögda kvinnan jag saknar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-08 08:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är då för konstigt väl i, andra njuta likt du bara i egen regi, spelar ingen fiol du är man eller kvinns, glädjen av andras existens ändå finns, som här läsning med andan uti.
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP