Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än människa

 

här är jag och du också

vi är ett

men inte mer än människor

 

i all vår sorg, glädje, oro, ängslan och hoppfullhet

vill se dig

och jag gör det

du visar mig dig

den människa du är

och du får mig att visa mig

den jag är utan förbehåll

villkorslöst

precis så som jag alltid önskat, hoppats och längtat efter




Fri vers av Helene Månsson
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-05-26 08:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så här tror jag det kan kännas i ett förhållande där man respekterar varandra...för när man ger så får man...när man får så ger man...rent logiskt...tyvärr är det ju inte alltid så...men jag vet...att när det är så då är man sååå lycklig...tack för en mycket varm o vacker dikt!
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma