Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invit

Vågar jag fylla mina tankar med dig.
Vågar jag viska ditt underbara namn.
Vågar jag tro en endaste sekund på mig,
att jag skulle duga i din famn.

Skulle du kunna tänka att ge dig an.
Skulle du i så fall släppa allt.
Skulle du om tanken levde och var sann,
eller hade du fimpat mig kallt.

Ska jag söka mina handlingar dit.
Ska jag låta mina tankar ske.
Ska jag trotsa och sända min invit,
eller som vanligt, bara vänta och se.

Tänk om jag hade modet som du.
Tänk om jag hade din frihet.
Tänk då skulle allt ske här och nu
Och alla drömmar bli verklighet.




Fri vers av Krister O
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-30 18:27



Bookmark and Share


  aol
bara så berörande
2010-06-09

  Jenny*
du sköt mig i hjärtat. Jag kan inte mycket om korrekt teknik och vad som är en bra uppsatt dikt, men jag vet att den här kändes inuti, och det är det som är poesi för mig.
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O