Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...när svartsjukan slår till likt en forna STASI-agent


Ihjäl

Var är min personliga intrigitet?
Säg du som vet, säg du som vet.
Tänk dig ett liv utan min arma själ?
Hade du tänkt att älska mig ihjäl?

Din nattsvarta syn förtvinar min värld.
Lämnar mig ensam på en hissnande färd.
Jag vet nog att du menar bara väl,
men hade du tänkt att älska mig ihjäl?

Dissekrering, filtrering uti varenda vrå.
Ovissheten penetrerad och synad i det blå.
Det som en gång var, är ej längre hel.
Säg, hade du tänkt att älska mig ihjäl?

Lämnas det jag inte gav?
Nej, processen kräver mer, den har högre krav.
Min själagrav, mitt eget lilla fel.
För du kommer att älska mig ihjäl.




Fri vers av Krister O
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-09-30 18:36



Bookmark and Share


  Jenny*
än att buga för din förmåga att beröra. Väldigt bra skrivet.
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O