Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen går säker i samhällets landskap

Marken gungar rejält under fötterna
på grund av att otryggheten bara fortsätter
ingen går säker i samhällets landskap
precis allt håller på att brisera och söndras
ingenting får längre vara riktigt bra
tryggheten som en gång fanns hos lilla Svea
är som bortblåst och har ersatts med
oprovocerade attacker och våldsamma påhopp
hela tiden måste man ha ögon i nacken
övergrepp är ju idag vardagsmat på folkets tallrik
det skrämmande är att politiker har tillåtit
detta hemska förfall ske och bakbinder poliser
ord räcker inte till att beskriva flatheten
all dårskap som har tagit kontroll i landet
den som tycker att utvecklingen är bra
måste vara totalt blind och döv!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-07-19 00:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln förutsäger inget jordiskt lyckorike.Mitt i denna villervalla kommer Antikrist att träda fram. Han kommer att utlova fred och säkerhet. Massor kommer att fastna i hans fälla. Precis som folk fastnade i Hitlers.
2017-07-19

  Bibbi VIP
Håller med.
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP