Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparens

Du skissar solida broar mellan
din fantasi och min realitet
och skapar vinklar i vilka
vi kan hitta tillflykt

temporärt
medan du flyger högt över
det du förkastar
och fördömer
som mina mångfacetterade begränsningar

Vill du verkligen vara min?
Eller fungerar vi bättre som pur fiktion
i vilken du inte faller offer för min lättja

Du bygger broar mellan
hon du älskar och det svarta hål
som hotar svälja allt du håller för verkligt

din sköra fantasi
min dystra fakticitet




Fri vers av Leni
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-20 14:21



Bookmark and Share


  iesjoblom
Precis vad jag letade efter här.
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Leni