Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

Du ligger i din halvfulla säng
och jag borde vända mig till dig
med alla mina tvivel
; med min hjärtskärande förtvivlan

Men jag hittar inte orden
som fastnat i någon mörk vrå
i mitt labyrintiska sinne
; så jag söker istället tillflykt här

Jag borde inte isolera mig själv
när världen blir för mycket
för mig att hantera
; när jag och mina känslor
blir för mycket för mig att manövrera

Ändå ligger jag här,
i min halvtomma säng
och borde vända mig till dig

med all den kärlek som jag inhyser
; som får mig att återvända
från tankar om ond bråd död

Jag behöver dig

för att inte känna behovet av
att kontrollera allt annat

för att inte tappa allt
när jag tappar kontrollen




Fri vers av Leni
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-23 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leni