Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flight 747

London
Baby
Fulla glas och tomma tårar
En overklig smekning
Din lem i mig
Min kärlek till dig

Vem är du

London
Baby
Vårt första möte
En besviken blick
Jag kallar dig min älskling
Du frågar om du fick

Vad ville du

London
Baby
Tomma glas och våta kinder
Jag åker hem
Sargad och nött
0,3 kg lättare

Hur mycket väger ett hjärta




Fri vers av Leni
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-22 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leni