Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazz

Han får mitt hjärta att dansa
till rytmen av det han kallar
sitt inre kaos

Men jag njuter till tonerna
av hans grandiosa framtidsvisioner
och finputsade otvungenhet

Vi reser genom abstraktioner
han behärskar med sådan ledighet
att jag vågar släppa taget

De som inte förstår
föraktar
Och de som förstår
förfäras

Men opinionen förändrar egentligen inget

så länge jag får stanna i känslan

Av vår sublima gränslöshet




Fri vers av Leni
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-28 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leni