Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhet

När jag faller isär
och mina enstaka andetag
blir till en miljon utströdda ögonblick

Jag inte lyckas samla ihop
till något konstant

När jag bryter ihop
och alla mina meningar jag skapat
bryter samman till en likgiltig nihilsm

Jag inte lyckas se bortom

Behöver jag dig för att hålla mig samman

Behöver jag dig för att ge mig perspektiv

Behöver jag dig

Jag behöver dig




Fri vers (Fri form) av Leni
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-02 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leni