Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stänger öppnade frihets fönster

Folk får tycka precis vad de vill
de får kalla mig vid ord som jag
absolut inte är, eller håller av
de används ofta och flitigt
på de som vågar ha en egen åsikt
på de som vågar gå emot den
politiska korrekthetens regler
man blir väldigt lätt bespottad
och anklagad för både det ena
och det andra från deras munnar
yttrandefrihetens fria tankegång
försöker de trycka ner i skosulorna
de stänger öppnade frihets fönster
dörrar och förminskar allt det
som frihet och demokrati står för!
det finns bara ett ord som förklarar
deras förhållningssätt och inskränkthet
och det är ordet: diktatur!
de bara älskar och upphöjer det
det kan de fortsätta göra
vi som står upp för frihet
ska bara le och fortsätta störa!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 10:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag står upp för den frihet som endast Jesu evangelium kan ge.
Skriver man så får man mopskopplet på sig, men jag tar risken.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP