Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaring









jag förstår, vikten
av underkastelsen,

tyngden mot bröstet
när min duva lyfter
från fönsterblecket

hur jag alltid faller
mot samma kärna

och möter sorgen
vid de hemlösas fort
runt Bowery mission.

Du kan höra deras längtan
i all tidens poem och sånger

om du verkligen vill veta?!
hur jag föddes ur en sorg
och in i en annan - Hjältemodet.

Stjärnbilderna vacklar över taken,
trängs genom det röda ljuset

och jag tänkte skicka dig något
En förklaring, en sorts formel
eller logisk konklusion

Jag hör ett vingslag i rummet
och det hugger till i bröstet

när jag tvättar min morot,
ett andetag i taget
en tugga i taget









Bunden vers (Annat versmått) av jimmy welleby
Läst 572 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-23 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltigenom klart och vackert!
2018-09-29

  Bengt H VIP
Klart rakt igenom. Men jag fastnade lite vid Bowery mission då jag inte visste vad det var för något.
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

jimmy welleby
jimmy welleby