Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikt

I stund av tystnad, uti längtans börd.
Skriver jag visor med önskan att bli hörd.

Sprungen ur min själ, en enkel melodi.
Med väl valda ord, fångas känslan däri.

En kvinnas skönhet har inbjudit till dikt
Genom vers och sång vill jag röja min bikt.

Så ge mig mod att kröna min poesi.
Ge mig styrka nog att släppa mitt hjärta fri




Fri vers av Krister O
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-30 19:01



Bookmark and Share


    BoingBoing
Enormt vackert
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O