Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bit från Mariatorget.


Vid en gata i sidljus

En vind, tillfällig av uppmärksamhet, uppvaknande och den oklara symmetrin mellan lövverket och parasollet på gatan. Breddar blicken och intrycken ur det perifera seendet

avbryts av steg
och ett samtal om
att vänta på en vän
och kaféet som finns
på en obestämd plats i rummet.

Otydlig i kanterna som fläcken när den torkar i vått

Torrare nu, lättare att flyta med orden. En kvantgräns flyttas med en negativ massa för att ta bort osäkerheten.

Om morgondagens väder,
spårämnen i arktiska växter
av antropogen aktualitet, aktivitet.

Vi är subjekt och objekt
det andra skrivs om, av
förstår på nytt sätt
uppmärksamhetsrummet,

expanderar.

Vi vet när det krymper
c-form på tau-amyloidfibriller

c, z, ze, see,

form

vågor som stillnar av på tankehav
att flyta i

kosmos, en detektivroman

vem veckade rummet längs
Swedenborgsgatan.




Fri vers av Ulf D VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-27 12:37



Bookmark and Share


  i af apa
så snyggt med c!!
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP