Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ah!


Efterlängtad

Det är bara så svårt att andas

när du inte vet,

hur mycket jag ser på dig.

Se men inte röra, aldrig röra

 

Att flytta närmare dig tar en


livstids arbete - och jag

energilös, tittar bara på 


när du reser dig.

 

 

Jag vill ha dig, jag vill känna dig

jag vill känna att du vill ha mig,

 


nu,

 

nu jävlar - måste något hända

 

 

 

innan jag flyter ut.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema