Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara unik (?)

jag önskar att jag var vacker,

att jag var så het att killarna vände sig om för att se efter mig,

jag vill ha skönhet, glans och glamor.

Det är det jag vill vara. Det är det jag måste vara, alltid.

 

 

 

Jag vill vara så missförstådd, poetiskt instabil,

barn av min tid.

Jag vill sitta på café och älta mig i mina mytomaniska plågor

Det är det jag vill vara. Det är det jag måste vara, alltid.

 

 

 

 

/Tristess/


 

 

 

 herre gud va unika vi är.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:32



Bookmark and Share


  Jewel_x
Mmm, den här gillar jag!
Bra!
2006-09-01

  Bump
jag vet inte. det är något i den som känns väldigt skönt. jag gillar den. och slutet.
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema