Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Svea mäktar inte all galenskap

Problemen fortsätter attackera lilla Svea
men styrande politiker bryr sig inte
om att ta i med hårdhandskarna och visa
sina framfötter riktigt ordentligt
det är nog nu med all brandrök som
cirkulerar runt dagligen och som förstör
skolor bilar och många andra saker
det är nog nu med alla sextrakasserier
och alla ständiga våldtäkter som har
spårat ut för länge sen och förstört
oändligt många människors liv
det är nog nu med alla negativa
påhopp och attacker på oskyldiga
ingen går längre säker och oron ökar
precis allt i samhället håller på
att förgöras göras om och suddas ut
vansinnet är obegripligt och luften
bär doft av ren och skär ondska
lilla Svea mäktar inte all galenskap
dårskapen hos politikerna är gränslös
de verkar vilja lilla Svea illa och
det märks så tydligt att ingen
kan längre undgå förfallet som
ständigt breder ut sina mörka vingar
och sakta kväver all frihet och demokrati
de styrande har fördärvat lilla Svea
de ska lämna sina uppdrag och
lämna tillbaka pengar de har stulit
de är inte på folkets sida
det är de som får lida!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-13 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP